Bizimle Whatsapp'tan iletişim kurabilirsiniz.

booked.net
REZERVASYON

Otelimiz

Ülkemizin en güzel özel turizm bölgesi olan Belek’teki Otelimiz, Özenle tasarlanıp korunmuş doğası,masmavi denizi, profesyonel ekibiyle siz ve çocuklarımızın vazgeçemeyeceği ayrıcalıklar sunmaktadır.

1997 Yılında açılan otelimiz misafirlerimizin beklentilerine uygun olarak yıllar için de yenilenmiş fakat vazgeçilmezimiz olan doğaya saygı ve güler yüzlü servisten hiç ödün vermemiştir.KEŞFET

Odalar

Eşsiz doğasıyla Belconti Resort otelde odalarımız misafirlerimizin tatildeki konforu ve rahatı düşünülerek özenle tasarlanmıştır. Otelimizde sizler için Deniz ve bahçe manzaraları seçenekleri yanında değişik oda alternatifleri de sunmaktadır. Özelikle çocuklu ailelerimizin isteklerini unutmadık.

KEŞFET

Lezzet

Tatiliniz boyunca Türk ve Dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini hazırlayan profesyonel ekibimiz, Geleneksel Belconti misafirperverliği ve güler yüzüyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakacaktır.

KEŞFET

Çocuklarımız İçin

En değerli varlıklarınız olan çocuklarınız mutlu ise sizlerde mutlu olacağınızı düşünerek onların eğleneceği,yaratıcılıklarını ortaya çıkarağı ve yeni birşeyler öğrenecekleri programları alanında profosyonel olan ekimizle sunuyoruz. Özellikle doğa sevgisi ve hayvan sevgisini doğanın korunması konuları programın ayrıcalığıdır. Kulübümüzde 4-11 ve 12 – 16 yaş arası gruplandırmamız vardır.

KEŞFET

Plaj ve Havuzlar

Otelimizde 3 buyuk havuz,2 çocuk havuzu ve 1 adet kapalı havuz bulunmaktadır.
Günlük temizlikleri özenle yapılan havuzlarımız otomatik dozajma ile dezenfekte edilmekte ve Temiz havuz serfitikasına sahiptir.
Derinlikleri işaretli olan havuzlarımızın Manavgat havuzunda engelli misafirlerimiz için engelli asansörü bulunmaktadır.
Sıcak yaz günlerinde sizleri serinleten havuzlarımızda Gün boyu su aktiviteleri yapılarak siz değerli misafirlerimizin zinde kalmasına yardımcı olmaktayız.
Otelimizin 273 metre özel plajı ince kum olup ekibimiz tarafından sürekli temizlenmektedir.

KEŞFET

Ayrıcalıkları Keşfedin

© 2023 Belconti Resort Hotel | Tüm Hakları Saklıdır